Дженифър Лопес сияе и не й пука за Бен Афлек.

...
 
Дженифър Лопес сияе и не й пука за Бен Афлек.
Коментари Харесай

Дженифър Лопес сияе без Афлек: Не ми пука за никакъв развод!

 

Дженифър Лопес сияе и не й пука за Бен Афлек. Чаровната актриса преди ден пусна фотоси от градинско празненство с другари, на което изглеждаше щастлива и удовлетворена, без да я е грижа за никакви клюки по неин адрес. Напоследък настойчиво се приказва, че тя и брачният партньор й са пред бракоразвод, макар че и двамата не разясняват слуховете. Афлек обаче се реалокира в различен дом и е по-близо до някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, в сравнение с до актуалната. Публичните му срещи с латинодивата наподобяват по-скоро като изтезание, а артистът от ден на ден се изнервя от цялата шумотевица посред им.

Бен и Дженифър се събраха преди няколко години, безусловно дни откакто тя се раздели с следващия си избраник Алекс Родригес. Влюбените се ожениха скрито в Лас Вегас, след което проведоха голямо празненство в Бевърли Хилс. Медиите обаче са непрекъснато по петите им и до момента в който на Джей Ло не й пука, Бен ненавижда всяка интервенция в персоналния му живот. А това води до спорове.

Съдейки по последните фотоси обаче, певицата и актриса нехае за всевъзможни клюки и се забавлява отлично даже и без новия си брачен партньор. Бен от своя страна не наподобява изключително благополучен, даже и без нея. По време на последното й изявление, един от репортерите непосредствено се опита да попита певицата дали се развежда, само че тя отклони въпроса и сподели, че е пристигнала да приказва за работата си, а не за персоналния си живот.

Що се отнася до развода, никой от двамата не разисква този въпрос. Официално Бен снима нов филм и бърза да го завърши, а Дженифър търси нов дом за инвестиция. Ще има ли разлъка следва да забележим.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР